BAGAGEWAGEN VERHUUR Huur hier voordelig een bagagewagen voor de vakantie. Ideaal als extra bagageruimte tijdens uw vakantie. We hebben verschillende afmetingen in de bagagewagen verhuur in Den Haag, Rijswijk. Staat de gewenste afmeting er niet bij? Kijk dan eens bij Rotterdam of Dordrecht. Hier hebben we nog meer keus in bagagewagen. NIEUW: Al de bagagewagens worden verhuurd INCLUSIEF gratis annuleringsverzekering. BAGAGEWAGEN DEN HAAG 070-785 9686 info@dudo-denhaag.nl BAGAGEWAGEN ROTTERDAM 010-245 7105 info@dudo-rotterdam.nl BAGAGEWAGEN DORDRECHT 078-616 0778 info@du-do.nl
Den Haag beschikbare types: type A	125 x 80 x 45 cm type C 	150 x 100 x 45 cm type E 	200 x 100 x 45 cm
Wat uitleg met betrekking tot de bagagewagen vakantie verhuur.. U kunt de bagagewagen per dag reserveren. Als u de wagen woensdag wilt halen en vrijdag terugbrengen dan is dit geen probleem en wordt ook alleen deze periode voor u berekend. In de zomervakantie is het zeer druk met de bagagewagen verhuringen en ondanks de 170 wagens die wij in totaal verhuren raden wij aan om tijdig te reserveren. Indien u wilt reserveren hebben wij de volgende gegevens van u nodig: Via het reserveringsformulier kunt u eenvoudig een reservering maken.
DU-DO Aanhangwagens Den Haag - Rijswijk Frijdastraat 11H 2288EX  Rijswijk Plaspoelpolder  Openingstijden*: ma t/m vr 8:00 tot 18:30 za 8:00 tot 18:00 zo gesloten  Terugbrengen van de wagens is dagelijks  toegestaan tot 22:00 uur  *Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.
Reserveer nu: 070-7859686
BAGAGEWAGEN VAKANTIE VERHUUR Huur hier voordelig een bagagewagen voor de vakantie. Ideaal als extra bagageruimte tijdens uw vakantie. We hebben verschillende afmetingen in de bagagewagen verhuur in Den Haag, Rotterdam en Dordrecht, zodat u zelf een keuze kunt maken welke het beste bij u past. Mail of bel ons om naar de beschikbaarheid te vragen per filiaal. Den Haag/ Rijswijk info@dudo-denhaag.nl Rotterdam info@dudo-rotterdam.nl Dordrecht info@du-do.nl
Wat uitleg met betrekking tot de bagagewagen vakantie verhuur.. U kunt de bagagewagen per dag reserveren. Als u de wagen woensdag wilt halen en vrijdag terugbrengen dan is dit geen probleem en wordt ook alleen deze periode voor u berekend. In de zomervakantie is het zeer druk met de bagagewagen verhuringen en ondanks de 170 wagens die wij in totaal verhuren (in Dordrecht en Rotterdam samen) raden wij aan om tijdig te reserveren. Indien u wilt reserveren hebben wij de volgende gegevens van u nodig: - Type bagagewagen (afmetingen) - Plaats van ophalen retourneren (Den Haag, Rotterdam of Dordrecht) - Moet de bagagewagendeksel voorzien zijn van extra dwarsbalken voor het monteren van bijvoorbeeld een eigen skibox of fietsendragers?
Reserveer nu: 070-7859686