Coronamaatregelen In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hanteren we een aangepast beleid en openingstijden. - We verzoeken om alleen binnen te komen. - Om ons personeel te beschermen vragen wij u, als u niet in staat bent om zelfstandig een aanhangwagen aan te koppelen, iemand mee te nemen die dit voor u kan doen. - Het dragen van een mondkapje is verplicht om de aanhangwagen- en balieruimte te mogen betreden. - Houdt zowel binnen als buiten minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en ons personeel. Graag vragen wij iedereen om zich te houden aan de bovenstaande richtlijnen en die van het RIVM. Bedankt voor uw begrip. Bij vragen kun je contact opnemen tijdens openingstijden met 070-7859686 of via de mail.
AANHANGWAGENVERHUUR KENTEKENPLATEN
geen borg
DUDO Aanhangwagens
DEN HAAG B.V.
Frijdastraat 11-H
2288EX RIJSWIJK
t: 070-785 96 86
e: info@dudo-denhaag.nl
Openingstijden:
ma t/m vrij
8:00 t/m 18:30
terugbrengen 22:00
za
8:00 t/m 18:00
terugbrengen 22:00
zondag en feestdagen
gesloten
s
Coronamaatregelen In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hanteren we een aangepast beleid en openingstijden. - We verzoeken om alleen binnen te komen. - Om ons personeel te beschermen vragen wij je, als je niet in staat bent om zelfstandig een aanhangwagen aan te koppelen, iemand mee te nemen die dit voor je kan doen. - Het dragen van een mondkapje is verplicht om de aanhangwagen- en balieruimte te mogen betreden. - Houdt zowel binnen als buiten minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en ons personeel.
GEEN BORG AANHANGWAGENVERHUUR KENTEKENPLATEN
Graag vragen wij iedereen om zich te houden aan de bovenstaande richtlijnen en die van het RIVM. Bedankt voor uw begrip. Bij vragen kun je contact opnemen met ons via 070-7859686.